Advies & begeleiding bij draagmoederschap

      Tarieven 

Ik hanteer duidelijke en scherpe tarieven. Met ingang van 1 juli 2024 is mijn uurtarief €90,-- inclusief BTW.
Het (telefonische) kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen is altijd gratis. Het kennismakingsgesprek is bedoeld om een beeld te krijgen van elkaar en jouw of jullie hulpvraag in kaart te brengen. Na dit kennismakingsgesprek bepaal jij of je samen met mij het traject aan wil gaan. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur.


Maatwerk
Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen behoeftes. Daarom maken we samen een plan afgestemd op jouw behoeftes. Je ontvangt van mij een offerte. Zo weet je waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het traject merken dat je meer behoefte hebt aan advies en begeleiding, is het mogelijk om uit te breiden.


Losse gesprekken
Geen behoefte aan een pakket, maar wel aan 1 of meerdere gesprekken? Dat kan natuurlijk ook. Mijn uurtarief is €90,-- inclusief BTW. Facturering vindt achteraf plaats. Facturen dienen binnen 14 dagen betaald te zijn.


Op locatie of online
Alle (advies)gesprekken voer ik bij jou thuis of online, wat jij fijn vindt! Spreek je liever ergens anders af, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hiervoor reken ik €0,50 per gereden kilometer (gerekend vanaf postcode: 2595CC). Ik laat je uiteraard vooraf weten wat de kosten zullen zijn. Parkeerkosten zullen achteraf in rekening worden gebracht.


Algemene voorwaarden
Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier.