Advies & begeleiding bij draagmoederschap

      Diensten


Advies en begeleiding op maat tijdens elke fase van het draagmoedertraject. Heb je behoefte aan sociaal emotionele begeleiding en ondersteuning, of wil je alleen een juridische check, of liever het complete pakket? Bij mij ben je aan het juiste adres. Kleine en grote vragen, ik help je graag op weg!

Sociaal emotionele begeleiding en ondersteuning
Ik lever maatwerk. Dit betekent dat mijn begeleiding afgestemd is op jouw hulpvraag. Ik begeleid zowel wensouders als draagouders in alle fases van het traject. Zowel voor, tijdens als na het draagmoedertraject. Waar moet je dan aan denken? Hier een paar voorbeelden:

  • Jullie denken na over draagmoederschap om jullie kinderwens in vervulling te laten gaan, maar weten niet wat er mogelijk is en hoe dit in zijn werk gaat.
  • Je denkt na om draagmoeder te worden en wil hier graag samen over in gesprek om te zien of dit echt wat voor je is.
  • Het is niet gek als niet alles gaat zoals je, je had voorgesteld. Heb je daarom tijdens of na het traject behoefte aan (extra) begeleiding, dan sta ik voor je klaar. Ook ’s avonds en in het weekend!

 


Tijdens mijn gesprekken hebben we het over jullie situatie. Wat gaat er goed? Wat vind je lastig? Loop je ergens tegen aan? Vanuit mijn ervaring als maatschappelijk werker en draagmoeder geef ik je handvatten om mee aan de slag te gaan.

Juridisch advies
Niet alleen emotioneel komt er een hoop kijken bij een draagmoedertraject, ook juridisch valt er een hoop te regelen. Graag help ik je hierbij door met jullie kritisch te kijken naar de te nemen stappen of de stappen die reeds genomen zijn. Ook kan ik jullie makkelijk in contact brengen met advocaten en notarissen die op dit gebied specialist zijn en de nodige procedures voor jullie in gang kunnen zetten. Denk hierbij aan de procedures bij de rechtbank of het aanpassen van je testament.